понеділок, 25 травня 2015 р.

  Сьогодні у Педагогічному інституті відбулася святкова академія «А ми тую червону калину підіймемо» для бійців АТО 80-ої аеромобільної бригади та їхніх сімей за участі благодійного фонду «Майбутнє Прикарпаття».

Тепло своєї душі, неперевершене виконавське мистецтво бійцям АТО та їхнім сім’ям подарували «Гуцулочки Карпат» – лауреат та учасник численних мистецьких фестивалів у Канаді, Австрії, Швейцарії, Польщі, Словаччині, Угорщині, низці інших країн – у складі заслуженої артистки України Наталії Шотурми, Юліани Король під орудою Олександри Качмар, заслуженої артистки України, доцента кафедри мистецьких дисциплін Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

У ході святкового дійства була влаштована благодійна акція зі збору коштів для лікування пораненого бійця АТО Василя Рокицького, до якої, окрім учасників академії, долучилися присутні в залі глядачі та учні Івано-Франківського коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». Було зібрано 3665 грн
Ініціатива, організація, а також ідея та режисура святкової академії належить доцентові кафедри філології та методики початкової освіти Галині Білавич.

Немає коментарів:

Дописати коментар